Disclaimer

Disclaimer 123 Offerte Aanvragen

Deze disclaimer is op de inhoud en het gebruik van de website 123 Offerte Aanvragen van toepassing. Door het gebruik van de site accepteer je deze disclaimer.

Aansprakelijkheid

123 Offerte Aanvragen doet haar uiterste best om ervoor te zorgen dat de informatie op de site (inclusief alle productinformatie die er te vinden is, de eventuele beoordelingen en vergelijkingen) geen fouten bevat. Helaas kunnen we dit niet garanderen. Beslissingen die bezoekers nemen op basis van informatie op de site zijn geheel voor eigen rekening en risico.

Rechten

123 Offerte Aanvragen, of de rechthebbende, behoudt alle rechten, waaronder auteurs- en merkrechten en/of andere intellectueel eigendomsrechten, met betrekking tot alles wat op de site staat. Daaronder vallen onder meer teksten, vergelijkingen, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen, logo’s en merken. Geen van deze rechten gaan over op bezoekers/gebruikers van de site. De site en alles wat erop staat mag alleen worden gebruikt voor niet-commerciële doeleinden. Bezoekers en gebruikers mogen niets van de site overnemen, vermenigvuldigen, verspreiden of op een andere manier ter beschikking stellen aan anderen, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van 123 Offerte Aanvragen of de rechthebbende.

Diensten

123 Offerte Aanvragen levert zelf geen diensten of zonnepanelen. Wij willen u middels deze website op de mogelijkheid attenderen van het kopen, huurkopen of leasen van zonnepanelen en u doorverwijzen naar uw behoeftes. Door middel van het invullen van het contactformulier op de website geeft u 123 Offerte Aanvragen een volmacht om uw gegevens door te sturen naar leveranciers van zonnepanelen op koop, huurkoop- c.q. leasebasis, hieruit verkrijgen wij inkomsten. Uw gegevens worden niet op de website van 123 Offerte Aanvragen of elders bewaard.
Wij hopen op uw begrip en staan open voor iedere suggestie ter verbetering van de site om u en anderen nog beter van informatie te kunnen voorzien.
Een contract dat u afsluit voor het kopen, huurkopen of leasen van zonnepanelen is geen contract met 123 Offerte Aanvragen maar met de (lease)maatschappij welke op uw contract vermeld staat. In het geval van onduidelijkheden en/of vragen omtrent dit contract verwijzen wij u naar de contact mogelijkheden vermeld op dit contract of de website van de verkoop- c.q. leasemaatschappij.

Wijzigingen

123 Offerte Aanvragen mag de informatie op de site, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, altijd wijzigen zonder dit van te voren aan te kondigen. Wij raden dan ook aan om regelmatig na te gaan of de informatie op de site is gewijzigd.